Кривий Ріг До сайту

Як пригоувати буряковий салат з лимонною заправкою

Салат з буряка та капусти — легкий, корисний та універсальний гарнір, який можна поєднувати з багатьма стравами. Буряк — коренеплід, який містить багато поживних речовин, а ще він низькокалорійний. Чому б не приготувати цю поживну та смачну страву.

Реклама

Це легкий та цікавий салат, який можна приготувати дуже швидко, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама
  • Буряк – 2 шт.
  • Капуста білоголова – 200 г
  • Волоські горіхи очищені – 20 г
  • Лимон, сік – 10 г
  • Олія соняшникова – 40 г
  • Цукор – 10 г
  • Сіль – 5 г
  • Перець чорний мелений – за смаком

Спосіб приготування:

  • Буряк помийте і варіть до готовності приблизно 50 хвилин. Охолодіть, почистьте й натріть на тертці як моркву по-корейськи.
  • Капусту промийте, обсушіть і тонко нашинкуйте. Змішайте капусту і буряк.
  • Для заправки змішайте лимонний сік, оливкову олію, цукор, сіль і перець. Полийте заправкою салат, перемішайте і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  • Ядра горіхів підсушіть на сухій сковороді й подрібніть. Перед подачею посипте салат горішками!

Раніше ми розповідали,  як приготувати картопляно-рибний рулет з грибами. Також писали, як приготувати овочевий шашлик у духовці та швидкий салат “Рятівний”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

Реклама