Картопляно-рибний рулет з грибами — багата і ситна страва, що виручить вас на домашньому святі. Вона стане зіркою стола і вмить розлетиться!
Приготування цієї апетитної гарячої закуски, яка легко може трансформуватися в основну страву, складається з кількох етапів, – розказує Інформатор.
Інгредієнти:
- Риба біла, філе – 600 г
- Картопля – 4 шт.
- Яйця – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 50 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа до риби – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Печериці – 250 г
- Олія соняшникова – 20 г
- Сир твердий – 40 г
Спосіб приготування:
Картоплю очистьте, помийте і наріжте шматочками. Покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Потім воду злийте, картоплю розімніть у пюре.
Рибне філе помийте, обсушіть і пропустіть через м’ясорубку разом з однією цибулею. Додайте яйце, картоплю, борошно, сіль, перець, приправу і перемішайте. Покладіть масу в холодильник на 15-20 хвилин.
Другу цибулю очистьте, дрібно наріжте і підсмажте на олії до рум’яності. Печериці помийте, наріжте шматочками й додайте до цибулі. Смажте, поки не випарується рідина, близько 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.
Прямокутну форму застеліть пергаментом і викладіть половину картопляно-рибної маси. Зверху розкладіть гриби, накрийте їх рештою маси. Розрівняйте і запікайте 40 хвилин при температурі 180°C. Потім посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин до розплавлення сиру.
Раніше Інформатор розповідав, як приготувати овочевий шашлик у духовці. Писали, як приготувати полядвицю з пряними травами та часником та фаршировані яйця з копченим лососем.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок