Кривий Ріг До сайту

«Дії армії рф направлені на захист українців»: у Дніпропетровській області виявили затяту колаборантку

Двоє мешканців Дніпропетровської області постануть перед судом за антиукраїнську діяльність. У соціальних мережах вони виправдовували та визнавали законною збройну агресію рф проти України. Колаборантів затримали правоохоронці.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області, за даними слідства, мешканець Кам’янського через власний акаунт у забороненій соцмережі поширював контент з проросійських спільнот, а в коментарях закликав підтримати «спеціальну військову операцію».

Мешканка Павлограда під час розмов називала збройну агресію рф внутрішнім громадянським конфліктом та запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

Реклама

Висновком судово-лінгвістичної експертизи підтверджено наявність у висловлюваннях жінки виправдовування та заперечення збройної агресії РФ проти України.

Подальшу долю прихильників “руського міра” вирішить суд.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області колаборанти агітували “за руській мір” та про те, що у Дніпропетровській області викрили шістьох колаборантів.

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Реклама