Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Дії армії рф направлені на захист українців»: у Дніпропетровській області виявили затяту колаборантку

Двоє мешканців Дніпропетровської області постануть перед судом за антиукраїнську діяльність. У соціальних мережах вони виправдовували та визнавали законною збройну агресію рф проти України. Колаборантів затримали правоохоронці.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області, за даними слідства, мешканець Кам’янського через власний акаунт у забороненій соцмережі поширював контент з проросійських спільнот, а в коментарях закликав підтримати «спеціальну військову операцію».

Мешканка Павлограда під час розмов називала збройну агресію рф внутрішнім громадянським конфліктом та запевняла, що дії окупантів направлені на захист українських територій.

Висновком судово-лінгвістичної експертизи підтверджено наявність у висловлюваннях жінки виправдовування та заперечення збройної агресії РФ проти України.

Подальшу долю прихильників “руського міра” вирішить суд.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області колаборанти агітували “за руській мір” та про те, що у Дніпропетровській області викрили шістьох колаборантів.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору