Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув снайпер та батько двох дітей з Дніпропетровської області

14 квітня, на Донеччині загинув стрілець – снайпер Костянтин Анатолійович Карвацький. Йому назавжди залишиться 33 роки. Після повномасштабного вторгнення агресора був мобілізований до лав ЗСУ. У Констянтина залишилися дружина, донька, син, батьки, брат.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Кам’янську РДА.

В 2015-2016 роках Констянтин проходив військову службу на посаді водія. Учасник бойових дій. Після повномасштабного вторгнення агресора проходив службу на посаді  механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону однієї з військових частин.

Прощання з загиблим воїном відбудеться 18 квітня о 09:00 годині на Алеї Слави м. П’ятихатки Кам’янського району. Поховають воїна на кладовищі с. Осикувате П’ятихатської територіальної громади Кам’янського району об 11:30 годині.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Раніше ми розповідали, що від прямого влучання міни по позиції загинув доброволець з Кривого Рогу. Писали, що на Донеччині загинув гірник з криворізького підприємства “Суха Балка” Микола Крайнов та загинув боєць 129 ТрО з Кривого Рогу Сергій Гладуш.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору