Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області перед Великоднем чоловік погрожував підірвати гранату у квартирі

Гучним та неспокійним був вечер перед великодною ніччю  у мешканки міста Жовті Води Дніпропетровської області. Її власний син погрожував підірвати у квартирі гранату. Жінці вдалося викликати поліцію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 15 квітня о 20:15 до поліції звернулась жінка, яка повідомила, що її 29-річний син наказав всім вийти з квартири та погрожує підірвати гранату.
На місце події прибули поліцейські  Кам’янського та вибухотехніки. Правоохоронці оточили місце події та розпочали перемовини з чоловіком. На місце також викликали спецпризначенців, проте до їх приїзду чоловік пішов на контакт з вибухотехніками. Їм вдалося вмовити його видати боєприпас, який передали слідчо-оперативній групі. Окрім гранати «Ф-1» та запалу, з квартири правоохоронці вилучили набої калібру 5,45 мм.Затриманому повідомили про підозру.

Раніше Інформатор писав про те, що чоловік з Криворізького району зберігав вдома гранати та патрони, а також про те, що у Дніпрі на подвір’ї будинку стався вибух.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору