Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Закликала знищувати «нациків»: жінка з Кривого Рогу жила за рахунок родичів і чекала, що «руський мир» принесе їй достаток

Мешканка Кривого Рогу підтримувала “руський мир”. На особистій сторінці у соцмережах жінка звеличувала путінський режим та залишала коментарі із закликами знищити «нациків» в місті. Підтримувала ворога за нанесення ракетних ударів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на СБУ у Дніпропетровській області.

Жінка жила за рахунок родичів та вела асоціальний спосіб життя. Вона ніде не працювала. Тому вважала що «руський мир» принесе достаток та благополуччя.

Співробітники СБУ затримали прихильницю “руського миру”. За обшуком правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який вона використовувала у протиправній діяльності.

Жінці повідомили про підозру за виправдовування, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікацію її учасників.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі колаборанти закликали знищувати українців. Писали, що криворожанка через соцмережі підтримувала дії країни-агресора та що у Дніпропетровській області колаборанти агітували за «руський мир».

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору