Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Весь день у Кривому Розі буде хмарна погода та йтиме дощ: прогноз на 13 квітня

13 квітня весь день у Кривому Розі буде хмарним. Сильний дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку повинен закінчитися. У другій половині дня він відновиться з меншою силою і до вечора послабшає.

Інформатор повідомляє, що температура повітря на ранок буде +10 градусів, удень +12, увечері +12. Вологість повітря 86 – 98%. Атмосферний тиск 746 мм. Вітер північно-західний, його швидкість – 2-3 м/с.

Народний прогноз погоди

Церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій вшановується як помічник при безплідді. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи хохляться, то хорошої погоди не чекай; після прильоту довго не щебечуть – на холод; раптово замовкли – до грози.

Раніше ми розповідали, що у парку “Веселі Терни” буяє весна: квітнуть первоцвіти та дерева. Писали, що у Кривому Розі почали цвісти шафрани та де їх можна побачити.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору