Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від ран, отриманих в боях за незалежність України, помер шахтар з Кривого Рогу

7 квітня 2023 року перестало битися серце захисника України, прохідника дільниці №10 шахти «Криворізька» Дорошенка Ігора Володимировича. Він захищав Батьківщину на Донецькому напрямку. 5 квітня під час обстрілу військами рф Ігор Дорошенко був тяжко поранений

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу “КЗРК”, Ігор Володимирович народився 15 вересня 1975 року в м. Кривий Ріг. Після закінчення школи здобував вищу освіту у Криворізькому технічному університеті.

У 2005 році влаштувався на Криворізький залізорудний комбінат.

10 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України. Служив кулеметником.

5 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі Авдіївки Донецької області Ігор Дорошенко отримав тяжкі поранення через артилерійський обстріл збройних сил російської федерації. Солдата евакуювали у військову лікарню в Дніпро, де медики протягом двох діб боролися за його життя. На жаль, врятувати Героя не вдалося…

Ігор Дорошенко був люблячим чоловіком, чуйним батьком, професіоналом своєї справи, патріотом України, який віддав життя за наше вільне майбутнє. Без чоловіка залишилася дружина Наталя Петрівна, без батька – син Денис.

Інформатор висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Донецькому напрямку загинув доброволець з Дніпропетровської області Олександр Панченко. Повідомляли і про те, що на війні загинув боєць з Кривого Рогу Костянтин Скіба.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору