Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі автобус №1-А змінив місце зупинки

Автобус №1-А, який їздить по маршруту “Ст. Кривий Ріг Західний – Нижня Антонівка”, змінив місце зупинки “За вимогою” у напрямку мікрорайону Макулан . Це пов’язано з правилами безпечного руху.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу “Транспорт Кривого Рогу” у Facebook, зупинка перед пішохідним переходом, як це є зараз, заборонена правилами дорожнього руху. Коли автобус зупиняється для посадки та висадки пасажирів, інші учасники дорожнього руху не сповільнюються та не мають можливості безпечно об’їхати транспор, що стоїть на зупинці.

Тому посадка та висадка пасажирів автобусного маршруту загального користування 1-А здійснюватиметься після пішохідного переходу, за перехрестям, на відстані не менше 10 метрів від пішохідного переходу. В такому випадку водії автомобілів повинні зменшити швидкість під час наближення до пішохідного переходу. Під час об’їзду автобуса автомобілі та вантажівки будуть рухатися повільніше. Це повинно знизити рівень небезпеки на цій ділянці дороги.

Зупинка перед пішохідним переходом, як це є зараз, заборонена правилами дорожнього руху.

Зупинка перед пішохідним переходом, як це є зараз, заборонена правилами дорожнього руху.

Водії звертаються до пасажирів з проханням чекати автобус за пішохідним переходом. Раніше Інформатор писав про те, що на одному з автобусних маршрутів Кривого Рогу з’явиться нова зупинка та про те, що у місті є патріотична зупинка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору