Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Рибам – гроші, Тельцям – натхнення: гороскоп на 7 квітня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 квітня. Спілкування зі своїм оточенням навряд чи виявиться успішним, тому на цей час небажано призначати дружні зустрічі й романтичні побачення – вони не сприятимуть покращенню стосунків. Ба більше, небажано офіційно оформлювати стосунки – щасливою створену цього дня сім’ю не назвеш.

Овен

Завтра буде день, коли ви повинні бути наполегливими, щоб досягти своїх цілей. Не бійтеся ризикувати, але будьте готові до несподіваних перешкод.

Телець

Ви можете знайти натхнення в тому, що робите, і це допоможе вам подолати труднощі. Не забувайте про свої зобов’язання перед іншими людьми.

Близнюки

У п’ятницю ви можете зіткнутися з деякими несподіваними змінами, які вимагатимуть швидкого реагування. Будьте готові адаптуватися і не забувайте про свої пріоритети.

Рак

Це може бути день, коли вам доведеться зіткнутися з деякими складними емоційними ситуаціями. Пам’ятайте про свої кордони і не забувайте проявляти турботу до себе і оточуючих.

Лев

У цей день ви знайдете нові можливості для саморозвитку і особистого зростання. Не бійтеся експериментувати і прагніть до нових висот.

Діва

У п’ятницю потрібно буде проявити терпіння і наполегливість, щоб досягти своїх цілей. Будьте готові до труднощів, але не забувайте, що все можливо.

Терези

Ви можете зіткнутися з деякими суперечливими моментами, які вимагатимуть від вас прийняття рішень. Не бійтеся висловлювати свою думку, але будьте готові до компромісів.

Скорпіон

7 квітня ви знайдете нові способи вираження своїх талантів та здібностей. Будьте відкриті до нових можливостей і не бійтеся ділитися своїми ідеями.

Стрілець

У цей ви можете зіткнутися з деякими перешкодами на своєму шляху, але не впадайте у відчай. Ваша наполегливість і завзятість допоможуть вам подолати будь-які перешкоди.

Козоріг

Козерогам варто задуматися про те, що вони в своєму житті роблять не так. Це допоможе правильно спланувати майбутнє.

Водолій

Кінець робочого тижня принесе Водоліям приємні зустрічі. Можливо, вони проведуть вечір з друзями або з другою половинкою.

Риби

Рибам п’ятниця принесе гроші. Це може бути виплата зарплати, соціальної допомоги, премії або близькі люди повернуть кошти, які брали в борг.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі невідомі викинули цуценят в коробці на смітник. Писали, скільки в Україні прихильників путіна та як зробити 3D-крашенки до Великодня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору