Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області посадовець Укртрансбезпеки вимагав хабарі від перевізників

У Дніпропетровській області посадовець Укртрансбезпеки регулярно збирав данину з місцевих перевізників. За це він обіцяв не перешкоджати їх діяльності. ДБР затримало чиновника.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державне бюро розслідувань, платити інспектору потрібно було щомісяця за кожен транспортний засіб, який виїжджав на маршрут. За отримані гроші він обіцяв не створювати штучні перепони перевізникам пасажирів та вантажів, та не складати протоколи про адмінпорушення.
Загалом посадовець отримав майже 100 тисяч гривень хабарів. Інспектора було затримано час одержання чергового “траншу” у сумі 40 тисяч гривень.
Затриманому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою. Йому погрожує позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.
Також встановлюються інші причетні до злочину особи.

Затриманому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою.

Затриманому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі чиновник Держпродспоживслужби під час війни вимагав хабар, та про те, що однієї з мерій вимагав хабаря у пів мільйона гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору