Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Раків проблеми з грошима, у Водоліїв доленосна зустріч: що пророкують зорі різним знакам зодіаку

4 квітня – 14-ий місячний день. Це найсильніший і найпотужніший день місяця, він визнаний одним із найщасливіших. Не пропустіть його, адже він винятково вдалий для старту будь-якої важливої справи. Все розпочате цієї доби з блиском вдається.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор пророкує їм наступне:

Овен

Початок робочого тижня у Овнів буде досить вдалим. Головне – бути наполегливим і добре старатися. Результат буде вражаючим тільки в тому випадку, якщо ви не пошкодуєте сил на нові звершення в роботі.

Телець

У Тельців виникне бажання абсолютно по новому поглянути на свою роботу і застосувати нову тактику, яка буде більш творчою і менш енерговитратною. Головне, не упустити цей момент, щоб якомога швидше відчути друге дихання.

Близнюки

Для Близнюків вівторок стане днем особливої роботи інтуїції. Необхідно прислухатися до її голосу, щоб зробити правильний вибір. Також варто в цей день поспілкуватися з максимально великою кількістю людей і бути активним в процесі роботи.

Рак

У Раків, можливо, виникнуть проблеми з грошима, але на щастя, це буде відповідний день для того, щоб все залагодити і заспокоїтися. Крім іншого, може з’явитися можливість ще й поліпшити свій добробут, якщо вчасно помітити хорошу пропозицію.

Лев

Леви будуть у нестямі від гніву, до якого призведуть зміни обставин. Попри те, що плани зіпсуються, тримати себе в руках – необхідна міра, щоб не зіпсувати відносини з оточуючими людьми.

Діви

Для Дів головним завданням буде захист своїх особистих кордонів. Дуже важливо не дозволяти чужим людям псувати ваш день, ваші плани і настрій. Постарайтеся прислухатися до порад ваших близьких, проте рішення краще приймати самостійно.

Терези

День буде вдалим для тих Терезів, хто творить своїми руками творчість і все, що пов’язано з рукоділлям. Цим людям відкриються двері нових ідей і пропозицій, до яких варто обов’язково придивитися і погодитися.

Скорпіон

У Скорпіонів все просто. На свій день вони можуть вплинути самостійно, якщо не стримають свою експресію в руці і вчасно не зупиняться. Дуже важливо з усіх сил намагатися не втрачати контроль над своїми емоціями.

Стрілець

У Скорпіонів все просто. На свій день вони можуть вплинути самостійно, якщо не стримають свою експресію в руці і вчасно не зупиняться. Дуже важливо з усіх сил намагатися не втрачати контроль над своїми емоціями.

Козеріг

Козерогам краще тримати руку на пульсі і спостерігати, що відбувається навколо. Все може змінитися в найнесподіваніший момент, адже від нових проєктів буде складно відмовитися. У представників цього знака виникне справжня можливість змінити життя.

Водолій

У цей день зірки пророкують Водоліям зустріч, яка зможе в майбутньому не тільки змінити життя на краще, але і принести великий фінансовий достаток. Також дуже потрібно постаратися в цей день здійснити хоч одну мрію.

Риби

Для того, щоб уникнути конфліктів, Рибам варто максимально мінімізувати спілкування в цей день. Зараз астрологи радять спілкуватися мало, оскільки будь-яка розмова може призвести до розбіжностей і затяжних конфліктів.

Раніше Інформатор писав про те, якою буде погода у Кривому Розі 4 квітня та про те, коли у квітні Землю накриють потужні магнітні бурі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору