Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Водії, паркуйтеся правильно! У Кривому Розі працює евакуатор

У Кривому Розі поліцейські за допомогою евакуатора відправляють автівки, які “погано стоять” на штраф майданчик. Тимчасове затримання машини можуть здійснити через зупинку чи стоянку з порушенням ПДР, або якщо авто суттєво перешкоджає дорожньому руху. Тому криворіжців закликають притримуватися правил паркування.

Інформатор розповість, коли припарковане з порушенням авто можуть не забрати на штрафмайданчик.

У випадках, коли водій присутній на місці події, евакуація автомобіля-порушника не здійснюється. Патрульний поліцейський виписує водієві штраф, після чого той повинен прибрати автомобіль з місця, де паркування, зупинка чи стоянка заборонені.
Якщо ж водій з’являється на місце вже після того, як поліцейський викликав евакуатор, виклик евакуатора відміняється і евакуація не проводиться, навіть якщо евакуатор уже прибув за таким викликом.
У патрульних поліцейських дуже щільний графік чергування, вони максимально швидко опрацьовують виклики, тому не мають змоги чекати на водіїв, що порушили правила паркування, зупинки та стоянки.

Якщо ви бачите автомобіль, який припаркований у недозволеному місці чи перешкоджає руху, телефонуйте на 102.

Неправильно припарковане авто

Раніше Інформатор показав, як на Зарічному посеред дороги провалився асфальт. Також Ми писали, про патрульних Кривого Рогу, які доставили недихаюче немовля до лікарні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору