Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Пунктах Незламності Дніпропетровської області змінився графік роботи: як працюватимуть

Пункти незламності, які були створені у Дніпропетровській області ще восени, продовжують працювати. Але оскільки потреба в них на даний час вже не є гострою, графік їх роботи змінився. Частина залишилася у режимі миттєвої готовності до відкриття у разі виникнення потреби.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Володимира Орлова, Пункти незламності відкрили ще восени, аби допомогти людям під час тривалих відключень світла через ворожі удари. Щоб за будь-яких обставин були місця, де є електрика, тепло, вода. Де можна зігрітися, підзарядити гаджети та випити чаю. Але нині потреба в їх існуванні не така гостра. Надзусиллями фахівців вдалося стабілізувати енергосистему. А зимові морози відступили.

Тому, за словами Орлова: “В районних військових адміністраціях, старостатах та міськрадах Пункти незламності відкриті в робочі години цих установ. Осередки Нікопольської  міської громади, яка під постійними обстрілами, працюють цілодобово”.

Решта Пунктів готові до відкриття, щойно з’явиться така потреба.

Загалом у Дніпропетровській області було створено – понад 400 Пунктів незламності.

Раніше Інформатор писав про те, де у Кривому Розі знаходяться Пункти незламності та про те, що у Кривому Розі створили інтерактивну карту Пунктів незламності.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору