Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Біля Бахмуту загинув боєць, відомий у фанатських колах ФК «Кривбас» як «Аеропорт»

Стало відомо, що на Бахмутському напрямку загинув криворізький боєць і представник олдскульної гвардії червоно-білого руху Лямзін Максим Анатолійович. Він був більш відомий, як «Аеропорт». Максима знали всі, але мало хто знав, що він бився за свободу України і на жаль декілька днів назад віддав життя на Бахмутському напрямку, в складі штурмового підрозділу «Айдар».

Пише Інформатор.

“Це чергова втрата для нашого руху, 15 представників назавжди залишиться в наших спогадах лише образами братів, що пішли до кращих світів. Слава героям і вічна пам’ять нашим хлопцям, фанатам Кривбасу, які віддали життя за волю України”, – пишуть побратими-фанати.

Пам’ятаєте перший гол ФК “Кривбас” в чемпіонатах України після відродження? Це було у вересні 2020-го – Олександр П’ятов відзначився у воротах «Реал Фарми». Відсвяткувати історичний м’яч разом з командою на поле вибіг представник старої червоно-білої школи ультрас Максим Лямзін…” – пишуть в групі ФК “Кривбас”.

Раніше ми писали про загибель на фронті трьох ультрас “Кривбасу”. Також ми повідомляли про смерть криворізької легенди ФК “Кривбас”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору