Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Стали відомі подробиці смертельної аварії біля Кривого Рогу

27 березня о 09:50 на трасі Кривий Ріг – Дніпро біля смт. Софіївка сталось лобове зіткнення фури та легкового автомобіля. Водій легковика отримав травми несумісні з життям і помер на місті. А керманич фури розповів, що трапилося.

На місті трагедії криворізькі медики надали допомогу водію вантажівки було надано медичну. Чоловік отримав легкі травми – забої та садна обличчя, грудної клітини та нижніх кінцівок, – повідомляє Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченка.

Зі слів водія фури, загиблий, ймовірно, заснув за кермом та виїхав на смугу зустрічного руху на великій швидкості. Навіть рішення з’їхати на узбіччя не врятувало від зіткнення, в наслідок якого фура перевернулась вже за межами проїжджої частини.

“Перш ніж вирушити в дорогу, варто заздалегідь чесно оцінити свій фізичний і емоційний стан. Адже від цього залежить не тільки власна безпека водія, але й життя інших учасників дорожнього руху. Якщо під час водіння сонливість не проходить, немає нічого кращого, ніж подрімати хвилин 15-20. Нетривалий сон набагато ефективніше будь-якого енергетика, чаю або кави, тим більше, дія цих напоїв тимчасова й індивідуальна. Дайте змогу організму відновити сили та збадьоритись, щоб продовжити подорож”, – нагадують медики.

Фура перевернулася

Раніше Інформатор повідомляв, що в ДТП потрапили троє відомих коміків. Також ми писали про аварію і масштабну пожежу на трасі під Кривим Рогом.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору