Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області злочинці вкрали 7 мільйонів бюджетних гривень на ремонті дороги

У Новомосковську Дніпропетровської області комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю разом з директоркою ТОВ та службовими особами субпідрядних підприємств створили злочинну групу. Ділки розробили схему розкрадання бюджетних коштів, яві виділялися на ремонт доріг. Учасників групи затримали. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області, упродовж липня – листопаду 2021 року комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю, залучивши директорку ТОВ та службових осіб субпідрядних підприємств, розробили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами.

Під час проведення капітального ремонту автодоріг у Новомосковську  підозрювані внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів щодо якості використаних будівельних матеріалів.

Реклама

Далі комерційний директор передав акти виконаних робіт до Новомосковської міської ради. У результаті на рахунок ТОВ перераховувалися бюджетні кошти, які учасники групи ділили між собою. Розмір матеріальної шкоди, заподіяної місцевому бюджету, складає понад 7 млн грн.

У ході проведення слідчих дій вилучено документацію, що підтверджує злочинну діяльність.

Наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Реклама

Бюджетні кошти розкрадали на ремонті доріг

Комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю разом з директоркою ТОВ та службовими особами субпідрядних підприємств створили злочинну групу.

Підозрюваних затримали

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області злочинці незаконно продавали квартири померлих та про те, що у Дніпрі затримали посадовців, які за позитивний висновок протипожежної безпеки турбази вимагали 240 тисяч гривень.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Реклама