Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кремль відмовляється від наступу і налаштовується на тривалу боротьбу в обороні, – Bloomberg

Американське видання Bloomberg стверджує, що кремль відмовився від планів подальшого наступу на Україну цієї весни після того, як не зміг досягти значного успіху. Тому він зосередиться на притупленні українського контрнаступу. Влада росії побоюється, що нова мобілізація буде політично непопулярною на передодні президентських виборів 2024.

Розповідає Інформатор з посиланням на видання.

Налаштовуючись на тривалу боротьбу, кремль прагне залучити до 400 000 солдатів-контрактників цього року, щоб поповнити свої лави.

Призов минулої осені похитнув громадську довіру та спровокував втечу з країни мільйона росіян. Тому кремль намагатиметься створити амбіційну кампанія з вербування, щоб уникнути чергової примусової мобілізації резервістів перед виборами.

У той же час, багато хто в уряді та кремлівській еліті сумніваються, чи зможе росія коли-небудь перемогти.

Попри спроби ізолювати путіна від світу, приїзд президента Китаю Сі Цзіньпіна до москви, додав впевненості очільнику кремля. Разом з цим, жодних угод вони не укладали. Китай публічно не зобов’язався надати смертоносну допомогу.

За словами українських і західних офіційних осіб, майже всі з 300 000 військових, мобілізованих восени, зараз знаходяться на полі бою, але росії не вдалося взяти жодного великого міста за останні місяці.

Раніше Інформатор повідомляв, до у Кривому Розі можна вступити до “Гвардії Наступу”. Також ми писали про, скільки безпілотників атакували Кривий Ріг 24 березня і про наслідки атаки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору