Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі засудили серійного крадія: на який строк

У Кривому Розі рецидивіст з непогашеною судимістю у 2022 році здійснив серію крадіжок. Правоохоронці затримали злодія. Нещодавно він постав перед судом.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Тернівський районний суд Кривого Рогу, за певний проміжок часу чоловік скоїв крадіжки гаманців медперсоналу з приміщення клінічної лабораторії КЗ «Криворізький протитуберкульозний диспансер №2», вкрав мобільний телефон зі службового приміщення кафе «Біля Млина», з палати травматологічного відділення КЗ «Криворізька міська клінічна лікарня № 8» ДОР» у пацієнта вкрав грошові кошти та мобільний телефон, у медперсоналу в приміщенні «Стоматології» ФОП «Самойленко А.П.» також таємно викрав гаманець з грошовими коштами та платіжними картками.

Крім того, 27.07.2022 приблизно о 13.00 годині, засуджений зайшов у приміщення хірургічного відділення КЗ «Криворізької міської клінічної лікарня № 7»,  проник до роздягальні, де знаходились особисті речі медперсоналу, та вкрав гаманець з грошима та банківською платіжною карткою, якою встиг скористатися, розраховуючись у магазині.

Реклама

Обвинувачений в судовому засіданні вину визнав повністю та при призначенні покарання просив врахувати його щире каяття.

Суд призначив злочинцю покарання у вигляді 5 років та 6 місяців позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Марганці під час святкування 8-го березня співмешканка підрізала коханого, та про те, що у Дніпропетровській області рецидивіст зарізав вітчима.

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Реклама