Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Помста жінки: у Марганці під час святкування 8-го березня співмешканка підрізала коханого

Різаниною закінчилося святкування Міжнародного жіночого дня у закоханій пари у Марганці. Причиною цього стала стара образа жінки на співмешканця. А жінки, як відомо, бувають злопам’ятні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю Екстреної медичної допомоги Валентину Марченко, напередодні свята 8-го березня у Марганці двоє співмешканців святкували Міжнародний жіночій день. Після того, як доза прийнятого підігрівального досягла крайньої межі, жінка згадала давню образу – як її співмешканець 3 роки назад зіштовхнув з балкона, вона впала і травмувалася. Уява намалювала жінці різні пережиті раніше жахи, вона вхопила зі столу ніж і встромила його в спину своєму 40-річному кривднику.

Далі довелося викликати Швидку допомогу. Фельдшер, яка прибула на виклик, оглянула потерпілого, визначилася із його загальним станом, з отриманим травматичним ураженням, надала необхідну допомогу та відвезла у міську лікарню. Все, на щастя, обійшлося, як кажуть, легким переляком, але жінці доведеться тепер відповідати перед законом, тому що про подію фельдшер повідомила в місцевий відділ внутрішніх справ і свято, просто-напросто, виявилося невеселим через нестриманість та втрату контролю за своїми діями.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області рецидивіст зарізав вітчима та про те, що мешканець Дніпропетровської області зарізав ножем знайомого.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору