Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області чоловік декілька раз пірнув ножем знайомого: постраждалий помер

21 березня у квартирі будинку, розташованому в Індустріальному районі Дніпра сталася трагедія. Зарізали 41-річного чоловіка. Тіло знайшла жінка загиблого.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, 21 березня близько 16.00 до поліції надійшло повідомлення, що у квартирі по вулиці Софії Ковалевської у Дніпрі жінка знайшла тіло свого чоловіка без ознак життя.

Поліцейські, яки прибули за вказаною адресою, встановили, що між загиблим та його знайомим виник конфлікт, під час якого підозрюваний завдав власнику помешкання численні удари ножем. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Працівники поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 40-річний мешканець Марганцю. 3 місця злочину правоохоронці вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж.

22 березня слідчі повідомили затриманому про підозру. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Раніше Інформатор писав про те, що що у Кривому Розі пенсіонер зарізав приятеля кухонним ножем та про те, що напередодні дня святого Валентина чоловік зарізав кохану.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору