Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У торгову мережу Дніпропетровської області можуть потрапити курячі четвертини із сальмонелою: будьте обережні

Небезпечні бактерії знайшли працівники Держпродспоживслужби у курячих чвертях. Продукт із сальмонелою експортований із Польщі. Цей товар може заподіяти непоправну шкоду здоров’ю споживачів.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Держпродспоживслужбу, бактерію Salmonella enterica ser. Enteritidis виявили у курячих четвертинах, що експортувались з Польщі (виробник: Cedrob S.A., Poland; відправник: AMP Logistyka Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «ВІЗІЯ ТРЕЙД», вул. Надпільна, 261/101, м. Черкаси).
Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області попереджає щодо можливості обігу та реалізації вищезазначеної продукції на території області.
При виявленні даного продукту в обігу терміново повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області за тел. (099) 723 16 99.
Також операторам ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, необхідно вилучити її з обігу, а також, у строк не більше двох робочих днів, письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області може бути печиво, що викликає оніміння, та про те, що в Україну завезли лайми з Бразилії, у яких виявили неавторизовану речовину – диметоат.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору