Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув батько трьох дітей з Криворізького району

5 березня 29023 року в боях за незалежність України загинув мешканець селища Лозуватка Криворізького району Макаренко Олександр Юрійович. Це сталося населеного пункту Водяне Донецької області. Без батька залишилося троє дітей. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Олександр Макренко 1987 року народження працював на шахті «Криворізька» (Родіна). З 2014 року, за покликом душі, захищав Україну від загарбників.
На початку повномасштабного вторгнення був призваний Криворізьким РТЦК та СП у якості старшого механіка мінометної бригади механізованого батальйону військової частини.
05 березня 2023 року старший сержант Макаренко Олександр, виконуючи бойове завдання, загинув внаслідок артилерійського обстрілу зі сторони окупантів біля населеного пункту Водяне Донецької області.
Олександр Юрійович був батьком трьох дітей…
Церемонія прощання із захисником відбудеться 13 березня 2023 року о 12:00 год на Меморіалі у с.Лозуватка, який знаходиться біля Лозуватського ліцею ім. Т.Г. Шевченка.
Земляків просять о 11:30 розпочати шикування у «живий коридор» для зустрічі траурного кортежу.
Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель співробітника комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Павла Муравйова та солдата Віталія Володимировича Вакаренка. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору