Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вони закривали шлях ворогу до Кривого Рогу: річниця створення місцевої Тероборони

11 березня 2022 року – офіційна дата створення Криворізької окремої бригади територіальної оборони. Рівно рік, як бригада почала боротьбу з російськими загарбниками. Історія бригади почалась з батальйону, який з першого дня повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини, закривши росіянам шлях до Кривого Рогу.

Вже з березня 2022 року, бригада проявила себе як злагоджений механізм, ставши міцним плечем для побратимів з підрозділу ДШВ, у боях з переважаючими силами ворога. Це вдалось, тому що кожен день приймався як безцінний досвід, для того, щоб стати краще, – розповідає Інформатор.

Цей рік гартування зробив справжніх титанів з добровольців, що прийшли за покликом серця щоб дати відсіч ворогу!

“Під час контрнаступу на півдні, Криворізька окрема бригада ТрО разом з іншими підрозділами трощила ворога та кілометр за кілометром відбивала Українську землю у загарбників”, – пишуть на сторінці ТрО.

Кожному воїну щиро бажаємо повернутись до рідних цілим та неушкодженим!

Раніше Інформатор розповідав про нагородження Криворізької ТрО бойовим прапором з рук президента Зеленського. Також ми повідомляли, як криворізька ТрО звільняла тимчасово окуповані росіянами українські землі.

Олена Шевченко

Нагору