Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області рецидивісти напали на літнє подружжя, підрізали чоловіка та обікрали їх

У Павлоградському районі Дніпропетровської області стався розбійний напад. Двоє рецидивістів напало на літнє подружжя. Зловмисники побили чоловіка, завдали йому удари ножем, а потім забрали цінні речі. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 8 березня близько 22:45 у приватному будинку у селі Павлоградського району до будинку місцевих жителів проникли двоє раніше судимих чоловіків, почали бити 71-річного господаря, завдали йому декілька ударів ножем та вимагали віддати цінні речі. Коли від шуму прокинулась дружина пенсіонера, один з бандитів накинувся до неї та став бити. Жінка змогла втекти та покликати на допомогу. Одного зі зловмисників – раніше судимого 30-річного жителя Нікопольського району Дніпропетровської області – затримали неподалік від місця вчинення злочину.
На пошуки другого нападника  кинулася вся павлоградська поліція. Вранці, 9 березня, його затримали. Раніше судимий 30-річний чоловік переховувався в одному із селищ Павлоградського району. У нього вилучили награбоване майно, а саме ноутбук, гроші, золоті прикраси. З’ясувалось, що зловмисники познайомилися в місцях позбавлення волі, коли відбували покарання за вчинення злочинів. Наразі обидва чоловіки затримані.

9 березня їм обом повідомили про підозру.

Слідство триває.

Раніше Інформатор писав про те, що у Марганці під час святкування 8-го березня співмешканка підрізала коханого, та про те, що у Дніпропетровській області рецидивіст зарізав вітчима.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору