Кривий Ріг До сайту

Під соусом бешамель: готуємо цвітну капусту з макаронами

Пропонуємо чудовий рецепт ситної пасти під ароматним соусом. Бешамель у цьому рецепті має один секрет приготування.

Реклама

Інформатор розповість покроковий рецепт смачної вечері.

Інгредієнти:

Реклама

Основні

Для бешамелі:

Рецепт приготування:

Реклама

Помиту цвітну капусту розділіть на суцвіття. Бланшуйте в підсоленій воді з додаванням цукру протягом 10 хвилин. Злийте воду.

Відваріть макарони al dente в підсоленій киплячій воді з додаванням олії (варіть менше на 1-2 хвилини, ніж вказано на упаковці).

Приготуйте незвичайний соус бешамель: розділіть часник на зубчики, цибулю почистьте і зробіть надрізи, щоб можна було в середину вставити 3 зубчики часнику. Залийте це молоком з додаванням лаврового листа. Доведіть до кипіння. Процідіть через сито в чисту каструлю.

Реклама

В сотейнику на маленькому вогні розтопіть масло, змішайте з борошном. Помішуйте приблизно 2 хвилини, щоб утворилася кашка золотавого кольору. Додайте проціджене молоко. Варіть, постійно помішуючи, 3 хвилини. Додайте вершки. Постійно помішуючи, доведіть до кипіння, але в жодному разі не кип’ятіть. Приправте мускатним горіхом, сіллю та перцем.

Перекладіть пасту в змащену вершковим маслом форму для запікання, викладіть на неї цвітну капусту і рівномірно залийте соусом. Посипте тертим сиром і мускатним горіхом. Випікайте 35-40 хвилин приблизно при 180 градусах. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Мімоза” та розповідали, як приготувати домашнє печиво на сковороді та про те, як готується майонез без яєць.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок