Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чемпіонка світу з Дніпропетровської області проходить відбір до штурмової бригади нацполіції “Лють”

Під час війни багато визнаних та титулованих українських спортсменів, зірок шоубізнесу та діячів культури залишили спортивні та концертні зали, щоби вступити до лав ЗСУ. Серед них є й жінки. Одна з них – мешканка міста Кам’янське Дніпропетровської області, багаторазова чемпіонка світу зі змішаних єдиноборств Світлана Гоцик.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, зараз дівчина проходить відбір до штурмової бригади Нацполіції «Лють».

Відомо, що Світлані Гоцик 26 років. Вона проживає у м. Кам’янське. З 13 років почала свою спортивну кар’єру з боксу та отримала спортивний розряд «кандидат в майстри в спорту». Потім займалася змішаними єдиноборствами і знову успішно – у цьому спорті неодноразово ставала чемпіонкою світу та показала, що вона сильна і тілом, і духом.

Як написано у повідомленні, сьогодні, коли ворог щодня атакує нашу країну, вбиває мирних мешканців, спортсменка не схотіла лишатися осторонь боротьби українського народу з російським окупантом. Коли дізналася, що багато її колег по спорту долучаються до штурмових бригад МВС, також вирішила стати на шлях боротьби.
«Маю гарну фізичну форму, тому випробування на фізичну підготовленість не стало для мене перешкодою. Звичайно, маю переживання, але контролюю їх та психологічно готова до боротьби з ворогом. Знаю, що впораюся з ним», – впевнена дівчина.
Світлана розповідає, що хоче докласти максимум своїх сил та можливостей, щоб наблизити країну до перемоги:
«Тому вирішила долучитися до підрозділу «Лють». Знаю, що до полку вже вступило багато спортсменів, буду серед однодумців, які націлені на перемогу».

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі створюють штурмову бригаду “Гвардія наступу” та про те, як вступити до лав поліції у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

 

Нагору