Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі створюють штурмову бригаду “Гвардія наступу”: як записатися

Штурмові бригади будуть створювати з працівників Нацполіції, Нацгвардії та добровольців. В Україні будуть формувати штурмові, логістичні бригади, сапери, зв’язківці та бригади розвідки БпЛА. Всі охочі вступити в ряди “Люті” 2 місяці будуть проходити навчання.

Про це повідомили у Криворізькому відділі ГУНП, передає Інформатор.

Навчання бійців буде спочатку індивідуальне, потім  – в складі підрозділу і коли командир розумітиме, що підрозділ готовий, вони перейдуть до виконання бойових завдань.

Новостворені бригади направлятимуть на підсилення Сил оборони України та на звільнення окупованих росією територій.

Прийом заяв проводиться у двох підрозділах міського Центру надання адміністративних послуг «Віза». Радою оборони міста забезпечено робочі місця, вони оснащені необхідною оргтехнікою та інформаційними матеріалами. Прийом ведеться представниками Національної поліції, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України. У бригади «Гвардія наступу» набирають виключно добровольців.

Охочі, які хочуть стати частиною «Гвардії наступу», отримати повну інформацію та подати заявку, можуть звернутись до підрозділів ЦНАПу за адресами: площа Молодіжна, 1 та вулиця Володимира Великого, 32. Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 16-30; у суботу та неділю з 9-00 до 17-00.

Для всіх бійців, які вирішать вступити в ДШБ “Лють” зберігаються пільги, які є для військовослужбовців. Заробітна плата у зоні бойових дій буде складати порядку 120 тис. гривень. Якщо ж бійці не прийматимуть участь у зоні бойових дій –  50-60 тис. грн.

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» – підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна.

Бригада «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”.

Подати заявку на вступ можна на сайті.

Раніше ми писали, як вступити до лав поліції в Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору