Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Якою буде погода у Кривому Розі 7 березня

Хоча й весна у цьому році в Україну прийшла досить рано, погода не поспішає радувати криворіжців швидким теплом. І нехай день вже довший, але температура повітря все ще “танцює” біля нульової відзначки, а дні частіше бувають похмурими ніж ясними.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровській РЦГМ та метеосайт SINOPTIK, 7 березня у Кривому Розі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти сильний дощ. Вітер південний 5 – 10 метрів на секунду. Температура повітря коливатиметься від 0 – 2 градусів морозу вночі до 5 – 7 градусів тепла вдень.

За народним календарем 7 березня відзначається день пам’яті преподобного Маврикія. На Маврикія приходиться найраніший приліт граків та перших шпаків. Це вказує на ранню весну. У цей день можна почути перший спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

Раніше Інформатор писав про те, які рослини можна садити у відкритий грунт вже у березні, а також про те, як виглядає парк “Веселі Терни” у Кривому Розі на початку березня

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору