Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі під час пожежі постраждали чоловік та жінка

6 березня о 04:58 в Інгулецькому районі Кривого Рога сталася пожежа. Горіла квартира у двоповерховому будинку на вулиці 60-тої Піхотної бригади. Постраждало двоє людей. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ГСЧС у Дніпропетровській області,6-го березня о 04:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у двоповерховому житловому будинку, розташованого на вулиці 60-ї Піхотної Бригади Інгулецького району міста Кривий Ріг.
На виклик терміново виїхали  три чергових відділення криворізьких рятувальників.
Прибув за вказаною адресою, вогнеборці з’ясували, що з квартири на першому поверсі йде дим. У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники потрапили всередину житла та знайшли чоловіка і жінку. Їх оперативно винесли на свіже повітря та передали медичним працівникам. Одночасно, проводилися роботи з ліквідації пожежі.
Постраждалих чоловіка, 1975 року народження, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння та жінку, 1948 року народження, з опіками кінцівок 1-2 ступеню відвезли до лікарні.

Під час пожежі постраждали чоловік та жінка

Постраждалих відвезли до лікарні

Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 15 кв. м.
Пожежу локалізовано о 05:16 та ліквідовано о 05:38.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що у Саксаганському районі Кривого Рогу горіла квартира у дев’ятиповерхівці, а також про те, що у Кривому Розі через займання електропростирадла вщент вигоріла квартира.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама