Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі під час пожежі постраждали чоловік та жінка

6 березня о 04:58 в Інгулецькому районі Кривого Рога сталася пожежа. Горіла квартира у двоповерховому будинку на вулиці 60-тої Піхотної бригади. Постраждало двоє людей. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ГСЧС у Дніпропетровській області,6-го березня о 04:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у двоповерховому житловому будинку, розташованого на вулиці 60-ї Піхотної Бригади Інгулецького району міста Кривий Ріг.
На виклик терміново виїхали  три чергових відділення криворізьких рятувальників.
Прибув за вказаною адресою, вогнеборці з’ясували, що з квартири на першому поверсі йде дим. У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники потрапили всередину житла та знайшли чоловіка і жінку. Їх оперативно винесли на свіже повітря та передали медичним працівникам. Одночасно, проводилися роботи з ліквідації пожежі.
Постраждалих чоловіка, 1975 року народження, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння та жінку, 1948 року народження, з опіками кінцівок 1-2 ступеню відвезли до лікарні.

Під час пожежі постраждали чоловік та жінка

Під час пожежі постраждали чоловік та жінка

Постраждалих відвезли до лікарні

Постраждалих відвезли до лікарні

Вогнем пошкоджено домашнє майно на площі 15 кв. м.
Пожежу локалізовано о 05:16 та ліквідовано о 05:38.

Раніше Інформатор писав про те, що у Саксаганському районі Кривого Рогу горіла квартира у дев’ятиповерхівці, а також про те, що у Кривому Розі через займання електропростирадла вщент вигоріла квартира.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору