Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В бою у Донецькій області, рятуючи командира, загинув електрослюсар шахти “Ювілейна” Руслан Бетенін

25 лютого у боях за незалежність України на найгарячішому Донецькому напрямку геройські загинув електрослюсар шахти “Ювілейна” рудника “Суха Балка” Руслан Бетенін. Він віддав своє життя, рятуючи командира. Руслан був ветераном АТО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, ця війна для Руслана розпочалася давно. Цілісність та незалежність держави мужній воїн віддано захищав з часів АТО. Тоді, після служби, Руслан прийшов працювати на рудник. Був ремонтником, не боявся роботи, виявляв ініціативність та старанність у виконанні виробничих завдань.
Від початку повномасштабного вторгнення прагнув захищати країни, але на фронт гірника призвали тільки наприкінці минулого року, у грудні. З лютого Руслан на передовій. Рятуючи командира підрозділу, сміливий воїн 7 лютого зазнав поранення. 25 лютого у важкому бою Руслан Бетенін геройські загинув.
Напрочуд добрим та людяним знали Руслана Олексійовича у трудовому колективі гірників. Таким він і залишиться у пам’яті товаришів, однодумців, співробітників.
Вдома у полеглого Героя залишилися мати, рідні, маленькі діти.
Вічна слава Герою!
Прощання з Русланом Бетеніним відбудеться 6 березня о 10:00 по вулиці Ватутіна, 43.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про загибель маркшейдера шахти “Ювілейна” Ігора Рубана та мешканця села Трудолюбівка Криворізького району Василя Касаткіна

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору