Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“В рф розробляють новий вид військових операцій із використанням ядерної зброї”: росія знову лякає весь світ

Війська рф воюють не лише на полі бою, а й у мережі. Пропаганда росії постійно робить “вкиди” у соцмережі намагаючись дестабілізувати ситуацію в українському суспільстві. Але ЦПД виявляє всі фейки та дезінформацію, щоб уникнути маніпуляцій з боку росії.

Інформатор спираючись на дані ЦПД спростовує фейки роспропаганди.

Протягом 1 березня пропагандисти поширювали

Дезінформацію

ЗМІ рф з посиланням на голову росспоживнагляду а.попову повідомили, що «ризики поширення нових патогенів існують через діяльність біолабораторій, які фінансуються США. … Це ризики для населення всіх країн, адже інфекції не мають кордонів».

Маніпуляцію

Профільне видання мо рф «Військова думка» повідомило: «США планують розгромити рф у ході операції, що включає миттєве ураження до 70% ядерних сил рф, нейтралізацію носіїв, які залишилися і стартували, а потім – ядерний удар по росії. В рф для захисту від можливої агресії США розробляють новий вид військових операцій із використанням ядерної зброї».

 Маніпуляцію

У посольстві рф в Аргентині заявили: «Після закінчення холодної війни США провели 251 військову операцію за кордоном, зруйнувавши державність багатьох країн. … Сьогодні Вашингтон накачує сучасною зброєю Україну, намагаючись додатково розпалити конфлікт».

Довіряйте лише офіційним джерелам та перевіреній інформації.

Раніше Інформатор писав про “двійника Зеленського”, якого вигадала росія. А також писали про фейки з приводу втечі ЗСУ з Херсона.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору