Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 3 березня для всіх знаків Зодіаку

Останнім часом у багатьох накопичилось чимало роботи. Замість того, аби відкладати її у найглибшу шухляду, гороскоп на 3 березня радить нарешті розібратись з тим, що пізніше може стати проблемою.

Виникнуть негаразди з грошима і документацією, – попереджає Інформатор.

Овен

Овни, у вас з’явиться шанс виправити минулу помилку, яка серйозно вплинула на ваше життя. Не зволікайте з даною вам можливістю.

Тілець

Тільці, у вас виникає багато запитань до коханої людини, але складається враження, що все йде проти вас і ви не можете нічого з’ясувати. Можливо, не варто зараз піднімати неприємні теми.

Близнюки

Близнюки, у цей день вам краще відпочивати та налаштовуватися на вирішення поточних справ впродовж тижня. Не станеться нічого страшного, якщо ви трошки розслабитеся.

Рак

Раки, відповіді на ваші питання незабаром до вас прийдуть. Добре подумайте про те, як ви будете реагувати на те, що дізнаєтеся.

Лев

Леви, відволікається від свого особистого життя та приділіть час друзям та найріднішими людям. Необхідно надати підтримку та можливо навіть пораду. Якщо звісно вас попросять.

Діва

Діви, не вартосувати свій ніс у чужі справи. Ви можете дізнатися дещо, що вплине на ваше світосприйняття та позицію стосовно певної проблеми.

Тереза

Терези, цей день почнеться прекрасно, але до вечора на вас навалиться втома та стрес. Можливо краще провести кінець дня повністю відпочиваючи.

Скорпіон

Скорпіони, не залишайте іншим простір для пліток. Або говоріть все, або не спілкуйтеся натяками, адже це погано відображається на вас.

Козоріг

Козероги, у вас з’явиться можливість покласти край проблемі, яка не давала вам спокою багато часу. Імовірно, мова йде про документи.

Стрілець

Стрільці, дістатися до мети вам заважають оточуючі, які постійно влаштовують веселощі та відпочинок. Знайдіть баланс, інакше ви його потім взагалі не здобудете.

Водолій

Водолій, за вашими сльозами та нервами стоїть сильна втома. Поспілкуйтеся з партнером на тему обов’язкового відпочинку, можливо навіть за кордоном.

Риби

Риби, у вас виникають нові справи, нові цілі і нові мрії. І це неймовірно добре. Рухайтеся вперед та не озирайтеся назад.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі демонтували пам’ятну дошку на честь першого мера Кривого Рогу Корнія Речмидило.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору