Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 2 березня: люди з далекого минулого повернуться у ваше життя

Цьогорічний березень – вдалий та приємний місяць у багатьох сенсах. Конфігурація небесних тіл, що відповідає цьому місяцю, сприятиме втіленню в життя найскладніших і наймасштабніших справ, тому не варто зволікати з роботою над ними.

Інформатор розповість, що кажуть зірки для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Овни, сконцентруйтеся усі свої зусилля на знаннях, навичках та талантах. Вам вдасться просунутися вперед, якщо ви піднажмете.

Тілець

Тільці, ваше особисте життя пройде через значні випробування в цей день. Буде нелегко, можливо ви проливатимете сльози, але це закінчиться.

Близнюки

Близнюки, ви маєте дати шанс близькій людині. Абсолютно всі коїть помилки, і не завжди все йде, як заплановано. Будьте гнучкішими.

Рак

Раки, не відволікайтеся від своїх основних планів. Бурхлива особисте життя та нерви не дають вам налаштувати свій фокус на головному.

Лев

Леви, не ховайтеся за чужими спинами. Це погано відобразиться на ваші репутації. Настає час показати свої рішучість та сміливість.

Діва

Діви, вам буде непросто досягнути своєї мети, але все залежить лише від вас та вашого бажання. Не марнуйте свої старання дарма.

Тереза

Терези, відволікайтеся від своїх проблем та шукайте джерела для радощів та щастя. У такому ритмі неможливо перебувати вічно.

Скорпіон

Скорпіони, вам не вистачає терпіння у спілкуванні з рідними людьми. Це абсолютно природньо, але інколи ви перегинає палицю, самі того не помічаючи.

Козоріг

Козероги, скористайтеся підказкою, яку вам надасть кохана людина. Порада буде дієвою і дуже вам допоможе, якщо ви правильно її трактуєте.

Стрілець

Стрільці, вихід із ситуації сам знайде вас. Вам необхідно лише текти за течією та не боротися з тим, з чим боротися марно.

Водолій

Не бережіть в своєму серці образу. Через негативні емоції та відчуття ви не можете сповна насолоджуватися своїми стосунками, дружбою, тощо. Варто-б над цим подумати.

Риби

Риби, ваше бажання здійсниться, але тільки в тому випадку, якщо ви ним поділитеся з правильною людиною. Ви знаєте, що робити.

Раніше ми розповідали, які рослини можна садити у відкритий ґрунт вже у березні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору