Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Україні стався землетрус: де саме та якої сили

У ніч на понеділок, 27 лютого, у Закарпатській області стався землетрус. Його магнітуда склала 3,3 за шкалою Ріхтера. Він не несе загрози для населення, хоч за класифікацією і відноситься до сильно відчутних.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, за даними Головного центру спеціального контролю, землетрус зафіксували о 03:15 в районі селища Велика Добронь, 19 км на захід від Мукачева Закарпатської області, магнітудою 3,3 (за шкалою Ріхтера) на глибині 2 км.

Землетрус відчувається всередині будівлі багатьма людьми, просто неба — небагатьма. Люди просинаються, але ніхто не лякається. Коливання подібні зі струсом, утвореним тяжко навантаженим автомобілем. Тремтіння вікон, дверей, посуду. Скрипіння підлоги та стін. Починається дрижання меблів. Предмети, які висять, легко розхитуються. У автомобілях, які стоять на місці, поштовх помітний”, – зазначають фахівці.

Де стався землетрус

Де стався землетрус

Варто додати, що останній землетрус, який відчувався більш ніж у 15 населених пунктах Закарпаття зареєстровано із району м. Іршава, 3 січня 2023 року. Його магнітуда склала 3,8 на глибині 6 км.

Раніше Інформатор писав про те, що під час землетрусу у Туреччині загинула сім’я з Запоріжжя. 

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору