Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі військовослужбовці можуть отримати безкоштовні адмінпослуги: які саме

З 24 лютого, військовослужбовці з Кривого Рогу отримали пільги при сплаті вартості деяких адміністративних послуг. Кривий Ріг – перше місто, в якому прийняли таке рішення.

Реклама

Повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізький виконком.

Військовослужбовці, які мешкають у Кривому Розі, та які не встигли або не ще змогли отримати статус учасника бойових дій за наявності довідки про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, звільнені від оплати:

Реклама

Пільги надано військовослужбовцям Збройних сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, військових прокуратур, поліцейські, особи рядового, начальницького складу, військовослужбовці Міністерства внутрішніх справ України, Управління державної охорони України,  Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної кримінально-виконавчої служби України, співробітники Служби судової охорони.

Нагадуємо. Учасники бойових дій та військовослужбовці у Центрі «Віза» («Центр Дії») мають пріоритетне обслуговування та приймаються без попереднього запису.

Раніше ми повідомляли, як криворіжець облаштував шелтер біля моря для військових і переселенців.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Реклама