Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 26 лютого: день, в який підвернеться шанс покращити свої фінанси

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 лютого. День, в який підвернеться шанс покращити свої фінанси.

Інформатор розповість, що прогнозують зірки.

Овен

Овни, уважно слідкуйте за своїм партнером. Існує велика вірогідність розчарувань, але ви будете спроможні їх уникнути та запобігти їм.

Тілець

Тільці, вам буде набагато легше впоратися з вашими проблемами, якщо ви їх розділити з рідною людиною. Не шкодуйте чужих почуттів, якщо вам пропонують підтримку.

Близнюки

Близнюки, знайдіть для себе вихід із ситуації, який задовільнить і оточуючих. Не шукайте найпростішого розв’язання проблем.

Рак

Раки, ви будете здатні на більше, якщо трохи під готуєтеся. Не відкладайте все на потім, а також зверніть увагу на якість свого відпочинку.

Лев

Леви, вам буде не приємно мати справу з деякими людьми, але життя не складається лише з годин, які приносять щастя. Доведеться трошки потерпіти.

Діва

Діви, у цей день буде велика імовірність виграшу або Перемоги. Якщо ви маєте якісь грандіозні плани, у цей день ви можете сміливо їх розпочинати.

Тереза

Терези, покладіться на людей, які знаходяться навколо вас. У вас прекрасне оточення, навіть якщо ви про це час від часу забуваєте.

Скорпіон

Скорпіони, відповідь, яку ви розшукуєте лежить на поверхні. Подивіться на ситуацію під іншим кутом, і у вас все вийде.

Козоріг

Козероги, не робіть іншим боляче, і не отримаєте зради у відповідь. Перш ніж розшукувати винних, необхідно подивитися у дзеркало.

Стрілець

Стрільці, ви занадто багато концентрується на майбутньому і забуваєте про те, що знаходитеся у теперішньому. Трохи насолоджуйтеся життям.

Водолій

Водолії, вам дуже непросто на даний момент, але ви непогано справляєтеся. Тримайте голову вище, але не забувайте про милосердя.

Риби

Риби, ваша впевненість в собі дасть вам прекрасні перспективи на майбутнє, а тому не припиняйте вірити в себе.

Раніше ми розповідали, що буде з цінами на бензин весною.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору