Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Говорять зірки: гороскоп на 24 лютого для всіх знаків Зодіаку

На 24 лютого астрологи склали  гороскоп для всіх знаків Зодіаку. Не забувайте про вдячність. Також будьте напоготові ставити нахаб на місце, адже цей день буде наче притягувати їх до вас.

День, в який здійсняться найпотаємніші мрії, – пише Інформатор.

Овен

Овни, вам випаде реальний шанс здійснити усі свої мрії та бажання, але від вас потребуватиметься сміливість і воля рухатися вперед.

Тілець

Тільці, ситуація вже не залежить від вас, а тому необхідно припинити тривожитися. Зверніть свою увагу на те, що вам під силу.

Близнюки

Близнюки, не відмовляйтеся від допомоги близьких для вас людей. Залишайте для себе трохи вільного часу та енергії, і вам буде набагато простіше.

Рак

Раки, зосередьтеся на тому, що вам по плечу. Не все, що ви хочете реалізувати на даний момент здійсниться.

Лев

Шукайте відповіді не у знайомих та друзів, а у своїх ворогів. Інколи вони можуть сказати нам більше правди, ніж найближчі люди.

Діва

Діви, не ховайтеся від відповідальності та обов’язків, адже вони так чи інакше вас наздоженуть. Краще візьміться за них самостійно і підвищуйте свій авторитет.

Тереза

Терези, знайдіть для себе можливості там, де інші їх не бачать. У вас не буде конкурентів і буде достатньо часу для розвитку.

Скорпіон

Вам пощастить у коханні. Якщо ви будете відвертими та щирими, вам буде набагато легше налагодити стосунки з другою половинкою.

Козоріг

Козероги, віддайте перевагу активному відпочинку. Вам необхідно змінити рід діяльності, щоб відчувати себе набагато краще. Пасивність не принесе полегшення.

Стрілець

Стрільці, варто зосередитися на саморозвитку. Вам легко даватимуться мови та гуманітарні науки. Варто подумати про курси.

Водолій

Будьте терплячішими по відношенню до членів свого сімейства. Імовірно ситуація, в якій ви розгніваєтеся без об’єктивної на це причини.

Риби

Не забувайте про вдячність. Також будьте напоготові ставити нахаб на місце, адже цей день буде наче притягувати їх до вас.

Раніше ми розповідали, про індексацію виплат на 20%: на скільки збільшиться пенсія в Україні з 1 березня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору