Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Київ приїхав президент США Джо Байден

У понеділок, 20 лютого, президент США Джозеф Байден прибув до Києва. Це його перший візит з початку повномасштабного російського вторгнення до України. Він вже зустрівся з главою держави Володимиром Зеленським. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, Байден не анонсував свого візиту до України. Деталі поки невідомі.

Перші кадри з Байденом біля Михайлівського собору у Києві з’явилися приблизно об 11:45, коли група людей звідти вийшла під час об’явленої повітряної тривоги. Серед натовпу знаходився американський лідер. Також в інтернеті з’явилося його спільне фото з президентом України Володимиром Зеленським.

Зеленський підтвердив візит Байдена до України. Він наголосив, що це важливий прояв підтримки для всіх українців. Також глава держави опублікував спільне фото з американським лідером.

Раніше у Міністерстві закордонних справ України повідомили, що у Києві очікується візит когось із “головних” західних партнерів України. 20 лютого у столиці перекриті низка вулиць, зокрема, біля залізничного вокзалу та посольства США, однак, кого саме чекають, у відомстві не сказали.

Раніше Інформатор писав про те, що Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною за версією американського журналу Time.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору