Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українців попросили не споживати занадто мало електроенергії

Компанія «Укренерго» повідомила, що станом на 19 лютого причин для введення масових відключень електроенергії немає. Країні вдалося подолати дефіцит, і прогнозів щодо його виникнення немає. Звичайно, прогноз актуальний за умови відсутності нових атак на критичну інфраструктуру в найближчий час.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та НЕК “Укренерго“, зранку 19 лютого споживання електроенергії доволі низьке, але це характерно для початку неділі. У компанії зазначають, що для нашої мережі зараз шкідливі не тільки перевищення споживання, але й його занадто низький рівень. Саме тому жителів країни просять розподіляти використання енергоємних приладів рівномірно протягом усієї доби.

На всій підконтрольній Україні території електростанції працюють згідно з графіками та командами «Укренерго» – проблем не виявлено. Завдяки цим факторам 19 лютого обмеження споживання до обленерго не доводилися, а тому для відключень світла причин немає. Проте, у разі перевантаження системи можуть застосовувати відключення, тож не вмикайте багато енергоємних приладів одночасно.

Раніше Інформатор писав про те, що 19 лютого у Кривому Розі не будуть вимикати електроенергію.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору