Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«ПриватБанк» змінив правила використання кредитних коштів: кому забороняють переказ і зняття готівки

«ПриватБанк» вирішив заблокувати деяким громадянам повний доступ до кредитних коштів. Це стосується тих, хто на думку може відчувати складнощі в погашенні боргу, хоч у них і може бути гарна кредитна історія. Зокрема, гроші не можна переказувати чи знімати в банкоматах, але при цьому й досі можна розплачуватися ними за продукти.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, заборона є частковою, а з доступних функцій залишилася лише пряма оплата карткою. Як саме банк визначає, для кого вводити обмеження, а для кого ні – остаточно невідомо. У банку зазначили тільки те, що враховується багато важливих факторів.

У повідомленні сказано про випадок, коли клієнт банку написав на форумі, що система не дає йому переказувати кредитні кошти з картки на іншу. З банкомата їх зняти в нього також не вийшло, хоча донедавна все працювало. При цьому, він без жодних проблем розплатився тими ж грошима в магазині за допомогою безготівкової оплати.

Йому відповів на це представник банка. У коментарі зазначено, що «ПриватБанк» постійно переглядає умови використання кредитних коштів. Це стосується також і самого ліміту. При цьому враховується багато показників, але конкретні дані щодо цього називати не стали.

Враховуючи, що в клієнта не було жодних проблем з кредитними коштами банку, кредитна історія не могла стати причиною обмежень. Крім цього дані, які «ПриватБанк» мав про цього клієнту, також не змінювалися. Схоже, тепер обмеження на кредитні кошти просто стали більш жорсткими, і не всі, хто раніше отримував ліміт, можуть тепер на нього розраховувати в повному обсязі.

Раніше Інформатор писав про те, що ПриватБанк залишається державним.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору