Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

 Апетитна вечеря: готуємо картопляну запіканку з сосисками

Для такої апетитної страви, Вам знадобляться лише картопля, сосиски, яйця, трохи твердого сиру та улюблені прянощі. Готову запіканку краще їсти гарячою, її можна подати зі сметаною, улюбленим салатом чи самостійно.

Також можна додавати до тіста гриби й зелень, інші овочі. Погратися з комбінаціями сиру, додавши чедер у парі з голубим чи моцарелу з фетою, – пропонує Інформатор.

Інгредієнти:

  • Картопля – 800 г
  • Сосиски – 6 шт.
  • Сир твердий – 150 г
  • Яйце куряче, велике – 3 шт.
  • Олія соняшникова – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю промийте та почистьте від шкірки. Наріжте невеликими шматочками та поставте варитися на середньому вогні до готовності. Після цього злийте зайву воду та розімніть картоплю в пюре, додайте сіль і чорний перець.

Дайте пюре трохи охолонути, додайте яйця, натріть на крупній тертці сир (залиште трохи для посипки). Сосиски наріжте кружечками.

Форму для запікання змастіть олією або вершковим маслом. Викладіть картопляне пюре, присипте твердим сиром. Зверху викладіть сосиски.

Поставте форму в розігріту до 180 градусів духовку та запікайте близько 20-30 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати печиво з солоною карамеллю.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Нагору