Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

34-річний дніпрянин продавав наркотики через telegram та відправляв їх поштою

У Дніпрі 34-річний чоловік незаконно збував наркотики та психотропні речовини. Мешканця затримала поліція біля поштового відділення, через який він відправляв наркотики на території країні, а гроші отримував на банківську карту.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Чоловік працював через telegram. Він отримував партії «товару», зберігав та фасував їх на дози в орендованій квартирі. Потім відправляв їх поштою.

Щомісяця фігурант робив близько сотні відправлень, отримуючи понад 50 тисяч гривень прибутку.

Під час огляду обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили кокаїн, близько 400 марок «LSD», понад 400 пігулок MDMA, понад 5 тисяч заборонених до обігу нарковмісних пігулок, амфетамін, «Альфа-PVP», мефедрон, псилоцибінові гриби та диметилтриптамін (DMT). Крім того, виявлено електронні ваги та засоби для фасування. Все вилучили та відправили на експертизу.

Окрім цього, поліцейські встановили, що затриманий перебуває у розшуку за збут та контрабанду наркотиків.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Наразі, підозрюваного тримають під вартою з правом внесення застави у розмірі 536 тисяч гривень.

Після результатів експертизи буде вирішуватися питання про зміну кваліфікації кримінального правопорушення.

Наркотичні та психотропні речовини

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області “кримінальний авторитет” зі спільниками юристами захоплювали агропідприємства.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

Нагору