Як можна встояти перед таким смачним печивом із карамельною начинкою? Ідеально підходить для перекушування та чаювання!
Це печиво складається з двох бісквітів, скріплених шаром солодкої карамелі, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Масло вершкове – 150 г
- Цукор – 200 г
- Яйце куряче, жовток – 2 шт.
- Яйця – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 140 г
- Крохмаль кукурудзяний – 250 г
- Дріжджі сухі – 1/2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Карамель – 1 склянка
Спосіб приготування:
Збийте вершкове масло та цукор у великій мисці до кремоподібного стану. Додайте жовтки по одному, потім яйце і перемішайте.
Поступово додавайте просіяне борошно, дріжджі, сіль і кукурудзяний крохмаль. Як тільки ви отримали тісто однорідної консистенції, загорніть миску харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 170°C і розкачайте тісто у тонкий пласт. Виріжте склянкою кружальця і викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Запікайте заготовки у попередньо розігрітій духовці приблизно 10-12 хвилин.
Дістаньте заготовки з духовки, дайте охолонути. На половину з них викладіть по чайній ложці карамелі, а другою половиною накрийте, щоб вийшло печиво-сендвіч.
Раніше ми розповідали, як приготувати солону карамель.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок