Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо печиво з карамельною начинкою

Як можна встояти перед таким смачним печивом із карамельною начинкою? Ідеально підходить для перекушування та чаювання!

Це печиво складається з двох бісквітів, скріплених шаром солодкої карамелі, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 150 г
  • Цукор – 200 г
  • Яйце куряче, жовток – 2 шт.
  • Яйця – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 140 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 250 г
  • Дріжджі сухі – 1/2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Карамель – 1 склянка

Спосіб приготування:

Збийте вершкове масло та цукор у великій мисці до кремоподібного стану. Додайте жовтки по одному, потім яйце і перемішайте.

Поступово додавайте просіяне борошно, дріжджі, сіль і кукурудзяний крохмаль. Як тільки ви отримали тісто однорідної консистенції, загорніть миску харчовою плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 170°C і розкачайте тісто у тонкий пласт. Виріжте склянкою кружальця і викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Запікайте заготовки у попередньо розігрітій духовці приблизно 10-12 хвилин.

Дістаньте заготовки з духовки, дайте охолонути. На половину з них викладіть по чайній ложці карамелі, а другою половиною накрийте, щоб вийшло печиво-сендвіч.

Раніше ми розповідали,  як приготувати солону карамель.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору