Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вечеря із зіркою: готуємо гострі курячі крильця за рецептом Скарлетт Йоханссон

Важко повірити, але багато з голівудських зірок дуже люблять готувати. Адже кулінарія – це теж творчість та високе мистецтво. При цьому інколи зовсім не треба мати дорогі продукти, щоби порадувати себе та своїх близьких “голівудською вечерею“. Достатньо того, що продається у найближчому супермаркете.

Інформатор пропонує рецепт гострих курячих крилець, які дуже полюбляє Скарлетт Йоханссон.

Продукти

  • Курячі крильця — 8 шт
  • Соєвий соус
  • Борошно
  • Соус табаско — 2 ст.л
  • Оливкова олія
  • Мед
  • Паприка — 1 ст.л
  • Рослинна олія — 1 ст.л
  • Часниковий порошок, сіль, мелений чорний перець — до смаку

Приготування

  1. Наріжте крильця та складіть у пакет.
  2. Змішайте борошно, часниковий порошок, паприку та перець. Всипте в пакет та добре потрясіть його. Відставте на 5-10 хвилин.
  3. Викладіть на деко для випікання фольгу та змажте олією. Покладіть крильця. Готуйте при температурі 200 градусів 20 хвилин.
  4. Змішайте соус табаско, мед, соєвий соус та оливкову олію.
  5. Не вимикаючи духовку, змажте курячі крильця глазур’ю. Готуйте ще 5-7 хвилин.
  6. Переверніть крильця та знову змажте. Залиште в духовці на 5-7 хвилин.
  7. Викладіть на тарілку та подавайте до столу.

Дуже смакують такі крильця із пивом та якнайкраще підходять до дружньої вечірки.

Про те, як приготувати курячі крильця запечені у пиві, Інформатор писав раніше.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

 

Нагору