Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Криворізькому районі виявили 60 нерозірваних касет від “Урагану”

Наразі триває розмінування деокупованих територій на південь від Кривого Рогу. Зокрема, в Зеленодольській громаді біля Великої Костромки знищено два повних реактивних снаряди від «Ураганів», а це близько 60 касет. На інших територіях знищено протитанкові гранати, касетні елементи РСЗВ та артилерійські снаряди.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу.

Для навчання дітей протимінній безпеці разом з ДСНС в кожному з районів міста створюються«Клас безпеки» на базі шкіл. У цих класах діти будуть отримувати інформацію про поводження при виявленні незнайомих предметів, побачать як виглядають міни, гранати та інші небезпечні предмети, які залишили після себе окупанти.

Надзвичайники вкотре попереджають мешканців регіону, надто жителів тих громад, що потрапляють під ворожі обстріли, – “Будьте вкрай уважні та обережні. При виявленні підозрілих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, не намагайтесь перенести або розібрати, відійдіть від місця знахідки на безпечну відстань та зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101» або до Національної поліції за номером 102”.

Нагадаємо, що мешканців Дніпропетровської області запрошують до лав ЗСУ, потрібні бійці, лікарі, кухарі, психологи, зв’язківці

Олена Шевченко

Нагору