Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ніжний десерт з трьох інгредієнтів: готуємо йогуртовий крем

Йогуртовий крем — це свіжа і легка заготівля, якою можна насолоджуватися соло, або подавати у дуеті з тортами, тістечками і будь-якою іншою солодкою випічкою.

Ви можете доповнити йогуртовий крем сезонними фруктами і ягодами, мюслі, насінням, печивом або пластівцями, – пропонує Інформатор.

Інгредієнти:

  • Вершки 30% – 250 мл
  • Грецький йогурт – 70 г
  • Пудра цукрова – 40 г

Рецепт приготування:

Перелийте дуже холодні свіжі вершки в охолоджену миску. Всипте половину кількості цукрової пудри і почніть збивати міксером. Продовжуйте, поки вершки не будуть добре збиті.

Викладіть грецький йогурт в іншу охолоджену миску. Додайте решту пудри. Добре перемішайте виделкою. У вас повинен вийти гладкий і однорідний крем.

У йогуртовий крем почніть потроху вводити збиті вершки. Акуратно перемішайте лопаткою рухами знизу вгору. Коли крем буде готовий, поставте його в холодильник і дістаньте перед подачею.

Раніше ми розповідали, як приготувати солону карамель вдома.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору