Капустяна запіканка з фаршем з молочно-яєчною заливкою і сиром — це страва, насичена смаком, проста у приготуванні та досить економна.
Інформатор пропонує незвичну страву, яка сподобається та залишиться у серцях близьких.
Інгредієнти:
- М’ясний фарш – 400 г
- Капуста білоголова – 600 г
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 150 мл
- Сир твердий – 80 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 40 мл
Рецепт приготування:
Нагрійте сковороду з 20 мл олії, покладіть фарш, посоліть і поперчіть. Смажте, помішуючи, 10 хвилин.
Капусту тонко нашинкуйте, викладіть у друшляк і облийте кип’ятком. Дайте стекти воді.
Змастіть форму для запікання 20 мл олії, викладіть рівним шаром половину капусти і посоліть. Зверху розкладіть обсмажений фарш і накрийте його рештою капусти.
Збийте вінчиком яйця з молоком і сіллю. Залийте ними вміст форми. Помістіть у духовку, розігріту до 180°C, на 30 хвилин.
Дістаньте з духовки, посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.
Раніше ми розповідали, про сніданок по голлівудські: як приготувати млинці за рецептом Х’ю Джекмана.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок